Kunst in Emmeloord, Noordoostpolder en Urk

Naast de permanente expositie worden elke drie maanden nieuwe exposities ingericht over allerhande onderwerpen die in het teken staan van architectuur en kunst.

Tijdelijke expositie: LichtwaterkunstleeR

In 2018 viert Nederland dat het 100 jaar geleden is dat de Zuiderzeewet is vastgesteld. Met deze wet wordt het startschot gegeven om de plannen van ingenieur Cornelis Lely te gaan uitvoeren.
Ook Museum Nagele besteedt het gehele jaar aandacht aan de feestelijke viering van 100 jaar Zuiderzeewet, zowel in de exposities als met enkele extra activiteiten.

LichtwaterkunstleerR
LichtwaterkunstleeR is een dubbelexpositie van Pim van der Maden en Trudi de Kreek en is te bezichtigen van 30 augustus tot en met 25 november 2018.

www.museumnagele.nl

14 Social Sofa’s

Alle 14 Social Sofa's in de Noordoostpolder

Landart

Landschapskunst

Flevoland Erfgoed

Huisje lands de snelweg (Kunst in Emmeloord Noordoostpolder Urk)

PERCENTAGEREGELING ?

Kunst - procent.png

Verdwenen

verdwenen kunst Emmeloord en de Noordoostpolder

verdwenen kunst Noordoostpolder

Portal Emmeloord - een particulier initiatief van Evert de Graaff - zet onze gemeente op het wereldwijde web - wil slechts een ambassadeur van de Noordoostpolder zijn - is niet commercieel en heeft geen winstoogmerk. Uitsluitend passie.

Emmeloord, Noordoostpolder, Flevoland, Poldertoren, Schokland, Urk, geschiedenis, kunst, Flevoland, erfgoed, tourist information, kerkorgels, ziekenhuis, boerderij, schokbeton, gsm masten, 112, politiek, leeuwen, rotondes, werkkampen, Rotgans, Rotterdamse hoek, gemaal, kiekendief, balgstuw, Cornelis Lely, Ramspol, arbeiderskampen, leeuwen, huisjes,