Are you looking for a guide ?

Stadsgids - tourguide Emmeloord Noordoostpolder FlevolandComing to Emmeloord / Noordoostpolder for holidays and want to know and see more about the area?
I gladly offer my services as local guide and would love to make a sightseeing with you.
It’s not my profession, but as a passionate citizen and enthusiastic ambassador of Emmeloord,I can show you around and tell you all about the history and background.


Stadsgids - tourguide Emmeloord Noordoostpolder FlevolandNatuurlijk veel eenvoudiger in het Nederlands.
Als geboren, getogen en enthousiast ambassadeur van Emmeloord gids ik u met genoegen door Emmeloord en de polder en toon wat deze polder zo bijzonder maakt.
Vraag wat er mogelijk is.


Stadsgids - tourguide Emmeloord Noordoostpolder Flevoland


Het team stadsgidsen :

Aukje van der Molen

bestuurslid Stichting Canon De Noordoostpolder
en redacteur van het boekje: ‘in 15 stappen rond de Poldertoren’.

Aukje is een zeer ervaren stadgids, kan boeiend vertellen over de architectuur en weet, omdat zij is opgegroeid in het oude centrum veel over de eerste huizen, straten en bewoners van Emmeloord.


Wim Logtmeijer

Wim  is secretaris van de Stichting Canon De Noordoostpolder.
Als afgestudeerd doctorandus in de geschiedenis en gepensioneerd schooldirecteur  heeft hij een brede kennis van Flevoland in het algemeen en het onderwijs in het bijzonder.


Kees Bolle

Historisch verteller Kees Bolle (1944) heeft als 8-jarige jongen de watersnoodramp in Zeeland meegemaakt en is daardoor  met zijn ouders verhuisd naar de Noordoostpolder.
Kees heeft veel ervaring als gids op Schokland  en heeft een diepgaande kennis over boerderijbouw en de zo specifieke betonschuren in de Noordoostpolder.


Stadsgids - tourguide Emmeloord Noordoostpolder

Stadsgids – tourguide

Evert de Graaff

Als geboren, getogen en enthousiast ambassadeur van Emmeloord gids ik u met genoegen door Emmeloord en toon wat deze polder zo bijzonder maakt.
Gebouwen, dorpen, boerderijen of kunst, vraag wat er mogelijk is.

Please contact me.


Een touringbus

Happen en stappen ?  Wij denken graag met u mee.

Mail for info

2519796