Konijntjes - konijntjes-002.jpg

Konijntjes – Jeannette Nijhuis

  • Titel: Konijntjes
  • Kunstenaar: Jeannette Nijhuis
  • Geplaatst; 2000
  • Materiaal: Serpentijn

Over het kunstwerk:

Twee glad en glanzend gepolijste konijntjes van Serpentijn.
Alleen de staartjes zijn ruw gelaten.
Het staat aan het wandelpad rond Ens, ook gekend als kabouterpad.

Konijntjes - konijntjes-001.jpgKonijntjes - konijntjes-003.jpgKonijntjes - konijntjes-007.jpg


Over de kunstenaar:

Jeannette Nijhuis.

kunstenaars - JeannetteNijhuis.jpgJeannette is naast  kunstenaar ook lerares ‘tekenen en schilderen’ en lerares op het basisonderwijs.
Zij heeft een Atelier ‘t Schipperskind, gevestigd aan de Wetering in het natuurgebied Weerribben – Wieden


Jeannette over Jeannette

Van de website www.jeannettenijhuis.nl

Mijn naam is Jeannette Nijhuis, ik woon in het natuurgebied “Nationaal park Weerribben Wieden”, bij Blokzijl . Ik houd veel van het buitenleven. Je vindt mij dan ook regelmatig in de natuur, samen met mijn Labradoodle; Peggy Lee.

In onze woonboerderij heb ik mijn atelier en coachpraktijk. Het atelier is in “de deel” en de praktijk is in een fijne, besloten kamer achter in de boerderij.

Ik werk parttime in het basisonderwijs voor de Stichting AVES in de Noordoostpolder. Eerder heb ik met veel plezier in het kunstonderwijs en als kunstenaar gewerkt. Ik integreer de kennis en ervaring van beide vakken in mijn werk als Coach. De coachopleiding heb ik gevolgd bij “De Magie van Kindercoaching”. Ook volg ik nog een opleiding tot creatief therapeut.

Ik ben Coach geworden omdat er een verlangen ontstond om meer voor een ander te kunnen betekenen. Ik vind het fantastisch wanneer ik de juiste snaar weet te raken om je eigen kwaliteiten te laten inzien en gebruiken!