Bedrijven Actief Noordoostpolder, D66 en CDA houden symposium over Lelylijn

Op vrijdagavond 1 maart aanstaande vindt in Emmeloord het Symposium “Goed gespoord van West naar Noord” plaats.

Zij nodigen u als direct omwonende of betrokkene van harte uit voor dit symposium! De avond wordt georganiseerd door D66 en CDA Noordoostpolder en het ondernemersplatform BAN (Bedrijven Actief Noordoostpolder).
Met deskundigen uit diverse geledingen worden standpunten en visies uitgewisseld en gaan ze in gesprek. De Tweede Kamerleden Maurits von Martels (CDA) en Rutger Schonis (D66) maken hun opwachting. Rob van der Bijl, stedebouwkundige en specialist op het gebied van mobiliteit, neemt u mee in de kansen die een nieuwe spoorverbinding met zich meebrengt. Namens ProRail en de NS zullen de regiodirecteuren, Dorothé Wennekendonk en Irma Winkenius, aanwezig zijn. Na de pauze is er een interactief forum dat wordt gevuld met een aantal interessante gasten. De avond staat onder leiding van EenVandaag-presentator Rob Hadders.

Bestel uw ‘treinticket’!
Gelet op het aantal beschikbare plaatsen willen we u vragen zich aan te melden via www.tickettekoop.nl.

Het symposium begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Vol = vol.

Voor meer informatie: www.lelylijn.eu.

Voor koffie, een hapje en een drankje wordt gezorgd. Het officiële gedeelte van het programma duurt tot 22.15 uur, daarna kan er nog worden nagepraat.

 

 

foto: De Stentor

 

 

 

Emmeloord.info - een particulier initiatief - zet onze gemeente op het wereldwijde web - wil slechts een ambassadeur van de Noordoostpolder zijn - is niet commercieel en heeft geen winstoogmerk. Uitsluitend passie. doet zelf geen historisch onderzoek maar toont wel graag bestaand onderzoek

Emmeloord, Noordoostpolder, Flevoland, Poldertoren, Schokland, Urk, geschiedenis, kunst, Flevoland, erfgoed, tourist information, kerkorgels, ziekenhuis, boerderij, schokbeton, gsm masten, 112, politiek, leeuwen, rotondes, werkkampen, Rotgans, Rotterdamse hoek, gemaal, kiekendief, balgstuw, Cornelis Lely, Ramspol, arbeiderskampen, leeuwen, huisjes,