Solitude - Solitude-001.jpg

Solitude – Ens

  • Titel: Solitude
  • Kunstenaar: Jeannette Nijhuis
  • Plaats:  G.J. Gillotstraat
  • Materiaal: Serpentijn

Solitude - Solitude.jpg

Over het kunstwerk:

Net als bij het werk ‘Konijntjes‘ aan de Zeebodemstraat in Ens polijst Jeannette bepaalde delen van het brok Serpetijn, maar laat andere delen ruw.
Bij de Konijntjes is de hele vorm glanzend glad gepolijst, behalve de staartjes die daardoor een pluizig effect geven.
in Solitude heeft zij een vrouwelijke vorm gepolijst. Het overige steen is onbewerkt en ruw gelaten.

Over de kunstenaar:

Jeannette over Jeannette

Van de website www.jeannettenijhuis.nl

kunstenaars - JeannetteNijhuis.jpgMijn naam is Jeannette Nijhuis, ik woon in het natuurgebied “Nationaal park Weerribben Wieden”, bij Blokzijl . Ik houd veel van het buitenleven. Je vindt mij dan ook regelmatig in de natuur, samen met mijn Labradoodle; Peggy Lee.

In onze woonboerderij heb ik mijn atelier en coachpraktijk. Het atelier is in “de deel” en de praktijk is in een fijne, besloten kamer achter in de boerderij.

Ik werk parttime in het basisonderwijs voor de Stichting AVES in de Noordoostpolder. Eerder heb ik met veel plezier in het kunstonderwijs en als kunstenaar gewerkt. Ik integreer de kennis en ervaring van beide vakken in mijn werk als Coach. De coachopleiding heb ik gevolgd bij “De Magie van Kindercoaching”. Ook volg ik nog een opleiding tot creatief therapeut.

Ik ben Coach geworden omdat er een verlangen ontstond om meer voor een ander te kunnen betekenen. Ik vind het fantastisch wanneer ik de juiste snaar weet te raken om je eigen kwaliteiten te laten inzien en gebruiken!